https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Şevket TEKİN


VOLEYBOL PLAY-OFF´LARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Şevket Tekin


Voleybol 2.Ligi´nde normal sezon tamamlanırken, Play-off´lar için geri sayım başladı. İlimizden Erkekler´de Melikgazi Belediye ve Kızlar´da ise OSB Teknik Koleji Atletik Spor, Play-offlar´da 1.Lig için mücadele edecek.

Erkekler Play-Off Yarı Finali Malatya´da oynanacak ve 7 gruptan 14 takım yarı final için Malatya´ya gelecek ve Play-Off Finali için mücadele edecek.  İlimizi Play-offlar´da Melikgazi Belediyesi Voleybol Takımı temsil edecek. 1-2-3 Mart´ta oynanacak olan müsabakaların hazırlıklarına başlayan temsilcimiz, yeniden 1.Lig´de mücadele etmek için müsabakalara çıkacak.  Normal sezonu ikinci sırada tamamlayan temsilcimiz daha önce 1.Lig´de mücadele etse de  işi hiç kolay olmayacak. Temsilcimizi normal sezon içerisinde Çorum ve Ordu ekibi dışında hiç bir takım mağlup edemedi. Temsilcimizi yeniden 1.Lig´de görmeye en çok isteyenler içerisinde yer alsam da, Play-offlar´ın havası rakiplerin güçlü olması, beni endişelendiriyor. Umarım Melikgazi Belediyesi Voleybol Takımı, yeniden 1.Lig´de mücadele etme hakkı kazanır.

Kızlar´da Play-Off Yarı Final Müsabakaları, Adana´da oynanacak ve yarı finale 8 gruptan 16 takım katılacak. İlimizi Play-offlar´da OSB Teknik Koleji Atletik Spor temsil edecek. 9-10-11 Mart´ta oynanacak olan karşılaşmalarının hazırlıklarına başlayan temsilcimiz geride kalan sezondaki hataları yapmadan 1.Lig´e yükselmek istiyor. İşin açıkçası erkek takımından çok kız takımı beni daha çok endişelendiriyor. Sezon başında 2 ve devre arasında 4 transfer yapan temsilcimizin yarı finallerde nasıl bir performans göstereceğini merakla bekliyorum. Her ne kadar endişeli olsam da, 1.Lig´e çıkmaya inanmış yönetim, teknik kadro ve oyunculara sahip OSB Teknik Koleji Atletik Spor, inşallah hedefine ulaşır ve yeni sezonda 1.Lig´de yer alır.

Yazımı tamamlarken şunu ifade etmeden geçmek istemiyorum, 1.Lig´e Play-offlar´da mücadele ederek çıkmak ayrı, başka takımın adını satın alarak çıkmak ayrı bir durumdur.