Mustafa GÜRBÜZ


Sırada Karagümrük var

Sırada Karagümrük var


Süper Lig’de deplasmanda Pendik karşısında alınan galibiyetle derin bir ‘oh’ çeken temsilcimizde morallerin yerinde olması kadar, bu hafta oynanacak olan Karagümrük maçına motive olmanın da önemi büyük. Her ne kadar rakiplerin oynadıkları maçlara bakıp sonrasında sonuçlarını yorumlamaya çalıştığımız günler geride kaldı desek de yine de disiplini elden bırakmadan ciddi bir şekilde bu hafta sahamızda konuk edeceğimiz Karagümrük maçına hazırlanmaya devam etmeliyiz. 

Büyük oranda takım olarak hedeflerimizi yerini getirmek üzereyiz ve ligde kalmamak için bir nedenimiz de yok. Anlayacağınız bundan sonrasında tek düşüncemiz birkaç puan ve gelecek sezonun planlaması olmalıdır. Ancak bu düşünceler için bu haftayı da geride bırakmak gerekiyor. Bu hafta sahamızda konuk edeceğimiz Karagümrük maçında, rakibimizin alt sıralardan kurtulmak için mücadele verdiğini unutmamalıyız. Her takımın bir direnci olsa da, rakibin bize gelirken temkinli olacağını ve galibiyetten başka seçeneğinin olmadığını bilmeliyiz. Her ne kadar orta sahada önemli bir isimden yoksun olacağız bir düşünce ortaya çıksa da, yine de bu maça en iyi şekilde hazırlanmalıyız. 

Ligde bizim alacağımız galibiyetle sadece bizim kalışımızı garantilemiş olmayacağız, aynı zamanda alt sıralardaki mücadeleye de tarafsız kaldığımızı göstermiş olacağız. Bu nedenledir ki, Fenerbahçe maçı öncesinde alacağımız bir galibiyetin, kalan haftalara etkisi çok büyük olacaktır. Bunun bilinci ile çalışmalara devam etmeli ve yönetimin de bu hafta için statta yapacağı etkinliği şimdiden düşünmesi gerekir…