https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Şevket TEKİN


MELİKGAZİ BELEDİYESPOR´DA NELER OLUYOR?

Melikgazi Belediyespor, Voleybol Takımı ile 1.Lig Erkekler B Grubu´nda, Basketbol Takımı ile Türkiye Basketbol 2.Ligi´nde mücadele ediyor, ancak her iki takım için de sezon iyi başlamadı.


Melikgazi Belediyespor, Voleybol Takımı ile 1.Lig Erkekler B Grubu´nda, Basketbol Takımı ile Türkiye Basketbol 2.Ligi´nde mücadele ediyor, ancak her iki takım için de sezon iyi başlamadı. 

Sezona gençleştirme politikası ile başlayan Melikgazi Voleybol Takımı, üç hafta geride kalırken sadece bir galibiyet alabildi. Geride kalan sezonlardaki grafiğinden uzak kalan temsilcimizin ilerleyen haftalardaki performansı ise şimdiden merak konusu oldu. Eğer ilerleyen haftalar için de aynı senaryo devam ederse, devre arasında takıma kesinlikle takviye yapılması gerekiyor. Tabii ki bütçeyi düşürmek adına gençleştirmeye gidiliyorsa, bu takıma yazık olur. Bizler, Melikgazi Belediyesi´nin spora ne kadar çok destek olduğunu biliyor ve her yerde dile getiriyoruz. Durum tersine döndü de bizim mi haberimiz yok? Melikgazi Belediyespor´un içerisinde yer alan bir diğer takım olan Melikgazi Basketbol´da ise durum daha da kötü diyebiliriz. Türkiye Basketbol 2.Ligi´nde mücadele eden temsilcimiz, ligde çıktığı iki haftada galibiyet yüzü göremedi. İlk maçında Adanaspor´a konuk olan Melikgazi Basketbol, bu maçtan 77-68 mağlup ayrılmıştı. Bu maçı kaza olarak görmek istedik, ancak Melikgazi Basketbol ikinci hafta mücadelesinde üstelik kendi sahasında Antalyaspor´dan tarihi bir fark yedi. Atatürk Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmadan temsilcimiz 95-55 mağlup ayrıldı. 

Durum bu kadar açıkken biran önce her iki takıma da müdahale edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle gençleştirme konusu yeniden gözden geçirilmeli ve devre arasında takımlara takviye yapılmalı. Takımlar bu şekilde devam ederse, sezon sonunu göremeden havlu atarız.