https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Ligde final maçları oynuyoruz

Ligde final maçları oynuyoruz


Süper Lig’de bu hafta deplasmanda Alanyaspor’a konuk olacak temsilcimizde gözler, yapılacak olan idmanlara çevrildi. Hatay maçında yaşanan şanssızlıkların yaşanmaması ve ele geçen imkânların değerlendirilmesi için taktik anlamında çalışmalar yapmaya hazırlanan temsilcimizde, Teknik Direktör Burak Yılmaz cezasını çekmiş bir halde maçta yedek kulübesinde yerini alacak olması sevindirici bir gelişme. Hatay maçında kaçan pozisyonlar bir kenara, futbolcuların fırsatları böylesi boşa harcaması teknik heyetin dikkatini çekti diye düşünüyorum.

Her ne kadar gol yollarında etkili olacağını düşündüğümüz Nazon konusunda eleştiriler olsa da, bu futbolcunun pas almaması da sanırım kendi suçu değildir diye düşünüyorum. Her futbolcu kendisine oynamayı düşününce, rakibin kalesinin önünde ayakların birbirine dolanması normal bir durum gibi geliyor. 

Alanya maçı öncesinde teknik heyetin futbolcularla bir toplantı yapması ama öyle bir toplantı değil, final havasında geçen karşılaşmaların heyecanını bir kez daha onlara anlatarak ateşleyici bir hava içinde olması gerekiyor. Geriye düştüğümüz maçlarda sonradan açığımızı kapatmaya başlamış olsak da, bu haftalar hataları pek götüren türden günler değil bunu da anlatmamız gerekiyor. Maç oynadığımız veya oynayacağımız rakiplerinizin düşme potasından kurtulmak isteyen rakiplerimiz olduğunu, onlara bir kez daha anımsatmamız gerekiyor. Umarım tüm bunlar bir kez daha akıllara gelir de, izlediğimiz maçlarda heyecandan farklı sağlık sorunları yaşamayız. 

Bu hafta ligde her takım rakibiyle oynayacak diyebiliriz. Bizde bunu avantaja çevirmek için mutlak galibiyet parolası ile maça başlamalı ve kazanmak içinde ne gerekiyorsa yapmalıyız. Ligin üstünü bir kenara bıraksam da, altı tam bir kaynayan kazan haberiniz olsun…