https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR’DA SORUN İSİM DEĞİL, PARA!

Kayserispor’da yaşanan istifaların ardından yerlerin doldurulması için zaman kaybına tahammülü olmayan yöneticiler kendi aralarında yaptıkları seçimle Hamdi Elcuman’ı başkan olarak seçerken, diğer yandan teknik kademede yer alan boşluklar için de görüşmeler hızlı bir şekilde sürdürülüyor.


Özellikle takımda yönetim ile futbolcular arasında köprü olması beklenen ‘Sportif Direktör’lük için takımın eski futbolcularından ve kaptanlarından Bülent Bölükbaşı’nın adı geçiyordu. Yöneticiler Bölükbaşı’nı ilimize davet ettiler ve istedikleri de oldu. Bülent Bölükbaşı prensipte yönetimle el sıkışarak göreve başladı. Şimdi iş teknik adamı belirlemeye geldi. 

Sportif Direktörlük işi kısa yoldan çözüm bulsa da, asıl önemli olanın teknik heyetin belirlenmesi olduğunu bildiğimizden, bu iş için birkaç gün daha köprünün altından suların akmasını bekleyecek gibiyiz. Tayfur Havutçu özelinde ilk sıra diye söylesek de, aslında Onursal Başkan Mehmet Özhaseki’nin, Samet Aybaba ile görüştüğü de kulağıma geliyor. İyi de bu takımda sanki her şey güllük gülistanlıkmış gibi sadece iş isimlere de odaklanılmış havasının yaratılmasını da pek anlamlı bulmuyorum.

Kayserispor’un ana kaynağında maddi anlamdaki yetersizlik yatıyor. Yani kulüpte yer alan çalışanlardan futbolcusuna kadar herkesin alacaklı olduğu belirtilse de, futbolcuların alacakları kulüpteki ana neden. Bu durumun düzeltilmemesi halinde, yeni gelen isimlerin de pek hayırlı bir çalışma içinde olmalarını bekleyemiyorum. Bu nedenle ilimiz yöneticileri veya söz sahibi olanlar bir an önce duruma bir çözüm bulmalılar…