Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor’da bir bilinmez daha

Kayserispor’da bir bilinmez daha


Kayserispor’da futbolcular hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçına ayrı bir motivasyonla hazırlanıyorlar. Genelde böylesi karşılaşmalar öncesinde futbolcular nasıl bir atmosferde olacaklarını iyi etüt ederler. O yüzden de bu gibi karşılaşmalarda ayrı bir motivasyona gerek kalmadan çıkıp sahada canla başla mücadele eden bir yapı görürsünüz. İdmanlarına kulüp tesislerinde devam eden futbolcuların çalışmalarında dikkatimi çeken ise ligde oynanacak olan Fenerbahçe maçı için ayrı bir kazanma hırsını ortaya koymaları oldu. Acaba birileri eleştirisel bir yaklaşımda bulundular da o yüzden mi böylesi bir hırs küpü oldular diye düşünmedim dersem yalan olur. 

Onlar çalışmalarına devam ededursun, diğer yandan yönetimin de yeni dönem için kolları sıvadığından çok öncesi bahsetmiştim. Ancak gelinen noktada bazı futbolcuların isimlerinin spor kamuoyunda dolaşması beni düşündürmeye başladı. İsmi ön planda olan futbolcuların bonservisleri öyle az değil. Hani takım içindeki yapıyı pek bozmak istemediğini belirten Başkan Ali Çamlı’nın böylesi isimleri sadece düşük fiyat olursa yapacağını biliyorum bunun dışında diğer düşüncelerin pek gerçeği yansıtmayacağını buradan belirtmek isterim.

Kayserispor kendi kazanında kaynayacak isimlerle yol yürüyecek. İyi hoş da bu konuda acaba yönetime bir liste verildi mi? Daha öncesinde kulüpte bu işleri takip eden sportif direktör ve idari menajerden bahsediyorduk. Şimdi ise kimlerden söz edeceğiz?..