https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE TEMENNİM!

Kayserispor’da transfer çalışmaları bir boyuta ulaştı diyeceğim ama alınan son isimlere baktığımda umarım bu takımın ligde kalması için üzerlerine düşeni yaparlar.


Son olarak Antalyaspor’da alınan stoper ve ön libero mevkiinde oynayan Diego Angelo de Oliveira ne kadar orada takıma uyum sağlayamadıysa, bizde de o kadar başarılı olur diyerek temenni ettiğimi belirtmek isterim. Bu temennilerin hepsi takımın ligde kalması için yapılan dualara ve çalışmalara ektir. Kayserispor’un bu ligden düşmemesi adına kim koşturup çabalıyorsa, Rabbim gerçekten onların yardımcı olsun. Takımın ne denli zor şartlar altında olduğunu hemen hemen her yerde söylüyoruz. Bazılarımızın bu konuda pek ümidi bile kalmadı. ‘Bir iki maç daha kaybederse, bu ligden düşer’ diye resmen takımın ve futbolcuların gözüne bakıyorlar. Bu durumda tek destekçi ise bir avuç taraftar ve inananlar.

Aslında alınan sonuçlar ve ligdeki gidişat pek de istediğimiz tarzda değil. Ama bu durumun düzelmesi içinde oturup ağlayacak, dizlerimizi dövecek halimiz yok. Ben de zaman zaman karamsarlığa düşsem de yine de takımın bu yerden kurtulacağına inanıyorum. Yıllar öncesinde de bu denli zor günler yaşadığımızı hatırlıyorum. Kayserispor artık bu durumları yaşaya yaşaya tecrübe edindi dersek de yanlış bir ifade olmaz. Umarım yapılan takviyeler yararlı olur ve bu takım alt sıralardan bir an önce kurtulur…