https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR VE KAYNAYAN KAZAN!

Kayserispor’da kalkan kazan erken dindi.


Süper Lig temsilcimiz Kayserispor’un üzerindeki kara bulutlar, bir türlü bitmek bilmiyor. Futbolculara para konusunda sözler verilmiş olsa da, ne yazık ki bu sözler tutulamadı. Daha önce de bu konuda çok uyarılar yapmıştım. Yapılan değişimlerin her şeyi çözümlemediğini sadece bu işin para ile çözüleceğini belirtmiş hatta futbolcuların aklında ne olduğu konusunda sorular soranlara da cevap olarak para demiştim. Ne yazık ki Kayserispor’da kaynayan kazan bu gidişatla birkaç gün daha kaynamasına devam edecektir. Mali yönden çıkış bulunamadığı için Erol Bedir ve Teknik Direktör Hikmet Karaman görevlerinden ayrılmışlar hatta futbolcuların o dönemlerdeki rahatsızlıklarına da, verilen sözler karşılık bulamamış diye de yorumlar yapılmıştı.

İşte gelinen noktada Kayserispor eğrisiyle doğrusuyla bir yola çıksa da para olmadan bu yolda daha fazla yürüyemez. İlimiz yöneticileri bu konuda her ne kadar sözler verseler de mutlaka bu sözlerin karşılığını da ortaya koymak zorundalar. Siyasi bir çekişme gibi gösterilen bu durumlardan Kayserispor’un bir an önce sıyrılması ve yoluna emin adımlarla ilerlemesi gerekiyor. Taraftarın aklında takımın nasıl gideceğinden daha çok alacağı başarılı sonuçlar var. Herkesin eteğindeki taşı dökmesinden daha çok mali olarak kulübün nasıl kazanılar elde edeceğine odaklanılması en doğrusu olacaktır.

Bu nedenledir ki bizler de üzerimize düşeni en ince detayına kadar yapmaya çalışmalı ve Kayserispor’un ligde galibiyetler alarak yoluna devam etmesi için çabalamalıyız…