https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


Kayserispor taraftarıyla coşacak

Kayserispor taraftarıyla coşacak


Futbolda son günlerde yaşanan gelişmelere baktığımızda kimin ne konuştuğundan daha çok, kimin ne yaptığına önem vermeye başladım. Hani sözde her şey konuşulabiliyor ancak iş icraat dediğimiz kısıma gelince bu söylemlerin büyük bir bölümü boşa çıkıyor. İşte son günlerde dostluktan, ne bileyim sporun kardeşlik olduğundan söz ettiğimizi hatırlıyoruzdur diye düşünüyorum. Düşünsek de geçen hafta sahalardaki olaylar sonrasında bunların sadece söylemede kaldığını görmüş olmak, herkesi üzdü. Ligde durum bu halde iken gelelim Kayserispor tarafına. 

Her ne kadar temsilcimiz bazı kulüplerle fikir konusunda çatışmalar yaşasa da, saha içinde işini en iyi yapmaya çalışan ekiplerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Hani bazı zamanlarda tribünlerde taşkınlıklarımız olsa da, öyle Trabzon’daki misal gibi kimse saha içine dalıp da, boks maçı izletmiyor. Yaşanan olaylar nedeniyle her kulüp tarafından bir çıkartılması gerekiyor. Kimisi bu konuda farklı düşünse de, yapılanların hiçbir izahı yok. 

Kayserispor futbolcusuyla taraftarıyla kenetlenerek ligde en iyi yerde nasıl olunur bunu gösterecektir. Bakınız Kasımpaşa ile ilerleyen günlerde maçımız olacak. Hem de hafta içi dediğimiz bir zamanda. Her ne kadar taraftara çağrı yapılsa da, bu maçta yalnız bırakılmayacaktır. Ligde en zorlu maçlarından birisine çıkacak olan temsilcimizin her zaman olduğu gibi taraftar yine yanında olacaktır. Biz en azından tüm futbol kamuoyuna taraftar olarak işimizin sadece takımını desteklemek olduğunu bir kez daha göstereceğiz. Bu yüzden geri sayıma başladık bile…