https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR TARAFTARINA SESLENİYOR!

Kayserispor’un cumartesi günü oynayacağı Konya maçı öncesinde hemen hemen her cepheden ‘maça gelin’ çağrısında bulunuluyor.


Hem kulüp yöneticileri hem de taraftarlar sosyal medya üzerinden oynanacak olan maç için tribünleri doldurmaktan söz ederken, futbolcular da çalışma dozajlarını artırdılar. İki forvetli bir şekilde Denizlispor maçında yer alan sarı-kırmızılıların ortaya koydukları oyun ve sahadan galibiyetle ayrılmaları, aslında geçtiğimiz haftalarda kadroda yer alması konusunda yorumlar yapılan Kravets’in, bu takımda iyi performansı ile her zaman yer bulabileceğini de ortaya koymuş oldu.

Bu hafta rakibin ne denli güçlü bir kadrosu olursa olsun bizim de yapılan takviyelerle onlardan bir farkımızın kalmadığını belirtmek isterim. Defans konusunda ortaya konan oyun ve kalede Lung’un ustalıkla kurtarışları göz önüne gelince sezon başından bu yana bu kadro ile sahada olunsaydı neler olmazdı ki yorumlarını da peşinden getirmiş oldu.

Kısacası kadro ve moral olarak şu sıralar istenilenin gerçekleştiği takımda bu hafta oynanacak olan maç öncesinde sadece eksik olarak görülen ise taraftar baskısı olarak karşımıza çıkıyor. İşte hem taraftarlar hem de yöneticiler de mesajlarında buna değinerek tüm Kayseri’nin cumartesi günü statta olmalarını ve takımlarına destek vermelerini istiyorlar. Umarım oynanacak olan Konya ve sonrasında Göztepe maçlarında istediğimizi alırız ve ligin bu sıkıntılı yerinden bir an önce kurtuluruz. Ligin boyu kısaldıkça rakiplerimizin de maçlarının birbirleriyle olması bir nebze olsun bize moral katmaya devam ediyor…