https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİSPOR İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ!

Kayserispor için yeni bir sayfa açıldı dersek yanlış olmaz.


Yönetimsel olarak baktığınızda sadece başkan değişmiş olsa da, teknik heyetin tamamının değişmesi ve futbolculardaki havanın da buna paralel olarak değişim göstermesi dikkatlerden kaçmıyor. Ligde şu sıralar sıkıntılar yaşansa da yapılacak bazı dokunuşlarla bu sıkıntıların aşılacağından emin olan teknik heyet, sorunların çözümü konusunda futbolcuları da ikna etmişe benziyor. Hafta sonunda oynanan hazırlık maçında futbolcuların üzerlerindeki ölü toprağının kalktığını görmek beni sevindirdi.

Yaşanan onca olaydan sonra şimdi gözler hafta sonunda sahamızda konuk edeceğimiz Kasımpaşa maçına çevrildi. Bu karşılaşmanın ne kadar önemli olduğunu futbolcusu da, taraftarı da gayet iyi biliyor. Ligde diğer takımlarla aramızdaki farkın açılmaması adına mutlaka galibiyetin beklendiği maçta alınacak kötü bir sonuç şehirde işlerin daha da kötüye gideceğinin mesajını verecektir.

Her kesimin üzerine düşeni en ince detayına kadar yapması ve galibiyet için kenetlenmesi gerekiyor. Bu saatten sonra yapılacak farklı bir değişim olmadığı için mali olarak da bir rahatlama sözü verildiği de hatırdan çıkmadan mutlak 3 puana odaklanılmalıdır. En kötü senaryolar akıllara gelse de bizler bu konuda taraftar olarak birlik olmalı ve 90 dakika boyunca desteğimizi takımımıza göstermeliyiz. Kayserispor en azından bu durumdan kurtulana kadar herkes baltalarını toprağa gömmeli ve başarı için kenetlenmelidir…