https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Şevket TEKİN


KAYSERİSPOR GERİYE GİDİYOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, geride kalan 7 haftada bir galibiyet ile 5 puanla 15.sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı futbolcuların performansı ise her geçen hafta geriye gidiyor.


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, geride kalan 7 haftada bir galibiyet ile 5 puanla 15.sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı futbolcuların performansı ise her geçen hafta geriye gidiyor. 

Sezon başı itibari ile Teknik Direktör Hakan Kutlu, ?Mücadeleci bir takım yaratacağız´ demiş ve hatta sezon başında Kayserispor, oynadığı mücadeleci futbol ile alkış toplamıştı. Ardından geçen 3-4 hafta içinde ise sezona iyi bir başlangıç yapan takımdan eser yok. Öyle ki; ligin 7.hafta mücadelesinde Kayserispor Beşiktaş´ı konuk etti. Kayserispor belki de Beşiktaş´ın bu kadar kötü oynadığı bir maç daha yakalayamazdı. Tabii ki sonuç yine hüsran oldu. Sahada ne yaptıĞInı bilmeyen Nakoulma´nın kaptırdığı top sonrasında Beşiktaş Ömer Şişmanoğlu ile 1-0 öne geçti ve bu skor ile maçı tamamladı. Burada benim dikkatimi çeken ise takımın 10 numarası olarak görev yapan Deniz Türüç ve Nakoulma´nın performansı oldu. İki oyuncu da maç boyunca ne yaptığını bilmez halde sahada gezindiler. Hatalar bununla da son bulmuyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu, maçın sonlarına doğru oyuncu değiştirme kararı aldı. Bu karar daha şaşırtıcı, iki kötü oyuncu dururken golcü oyuncuyu çıkardı ve Traore´yi maça aldı. Traore oynayabiliyordu peki de neden maç başında Nakoulma ya da Deniz´in yerine oynamadı? Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun maçın ardından yaptığı açıklama da dillere destan. Takım iyi oynamış ve hatta mücadele etmiş. Sanırım Hakan Kutlu farklı, biz farklı maç izlemişiz. Bence, Kutlu ve ekibi takımı daha iyi analiz etmeli ve oyun kurgusunu da bu analize göre yapmalı. 

Umarım ilerleyen haftalarda Kayserispor´da işler yeniden yoluna girer. İşler yoluna girmez ise Hakan Kutlu´nun Kayserispor´daki geleceği 1 kaç maçla sınırlı kalır gibi?