https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


KAYSERİ’DE TAM DESTEK, HEP DESTEK

Kayserispor’da hafta sonunda oynanan oyun ve sonrasında yöneticilerin açıklamalarıyla güvenin sağlandığı düşünülse de bazı olumsuzluklar yönetimsel olarak kulübü etkiliyor.


Son yapılan görev dağılımı sonrasında durumdan pek memnun olmayan Türker Horoz noter kanalıyla gönderdiği istifası ile gündeme geldi. Aslında yönetimsel olarak gelen ve giden dengesinde eksilmelerin pek bir fark ortaya çıkarmadığını her zaman söyledim. Kayserispor’da eksik olan son yıllarda sadece para demiştim ve bu söylemimde de sonuna kadar devam edeceğim. Profesyonel olarak top oynayan futbolcular yaptıkları anlaşmaların karşılığı olarak belirtilen miktardaki parayı almak ve ceplerine koymak isterler. Bu gerçekleşmeyince de son haftada olduğu gibi bazıları para yoksa oyun da yok diyebilir. İşte bu nedenledir ki, Kayserispor’da yönetimsel olarak yaşanacak ayrılıklar veya bundan sonrasında gelecek olanların da ortaya koyacakları bir miktarın olması ve buna göre hareket edeceklerini düşünmeleri gerekiyor.

Kayserispor’da bu yaşanan ayrılığa değinmişken diğer yandan hafta sonunda deplasmanda oynanacak olan Malatyaspor maçından da kısaca bahsetmeliyim. Tam olarak iyi bir çalışma dönemi başladı. Hafta başında futbolcular alacakları vaat edilen primleri de aldılar. İş bu saatten sonra maçların kazanılmasına kaldı. Eğer ki maç kazanımı olmazsa ligde gerçekten işimizin çok zor olacağını belirtmek isterim. Bu nedenledir ki, Kayserispor’da yaşanan ne olursa olsun bu kötü zamanlarda birlik ve beraberlik olgusunu kaybetmeden desteğimizi göstermeliyiz…