https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


BELLONA KAYSERİ BASKETBOL İÇİN DESTEĞE DEVAM

Basketbolda ilimiz temsilcisi ve ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil edebilen Bellona Kayseri Basketbol, gruptaki ikinci maçında İsveç temsilcisi ile 24 Ekim’de Kadir Has Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.


Takımda oyuncuların hazırlıkları son sürat devam etse de, bir veya iki takviye daha yapılmasının gelecek açısından daha önemli olduğunu belirten teknik heyetin, bu karşılaşmayı da kayıpsız geçeceklerinden şüpheleri yok. Daha önce bu kupada finaller oynayan ve şanssız bir şekilde şampiyonlukları ellerinden kaçıran temsilcimizin son yıllarda gerek ilimizi, gerekse de ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğini tüm basketbol camiası yorumlarıyla anlatıyor. Her şey iyi, hoş, güzel ama bu yorumları ve yapılanları bugün burada yeniden konuşmamızın bir nedeni var. O da maddi olarak çok küçük miktarlarla (ki bu küçük miktar diye belirtilen futbola harcanan paralarla kıyaslandığında anlam buluyor) takımın gelecekte de sorunsuz ve kafa ağrıtmadan yoluna emin adımlarla devam edeceğini ortaya koyuyor. Biz bu konuda her ne kadar söylemlerde bulunsak da, ne yazık ki parasal işler çok yavaş ilerliyor. Umarım küçük dokunuşlar için sponsorlar gerekenleri yapar ve ilimiz idarecilerinin yönlendirmesiyle Bellona Kayseri Basketbol temsil ettiği liglerde veya kupalarda başarılı bir şekilde yoluna ilerlemeye devam eder.

Bellona Kayseri Basketbol için bu nedenle tribün desteğini sürdürmeliyiz. Sadece Avrupa’da değil, diğer kulvarlarda da oynanacak maçlarda tribün desteği vermeliyiz…