https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Şevket TEKİN


AGÜ SPOR GÖZÜNÜ KUPALARA DİKTİ

Kadınlar Basketbol Süper Lig temsilcimiz AGÜ Spor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Yeni sezondaki tek hedef ise sezonu kupa ya da kupalarla tamamlamak.


Kadınlar Basketbol Süper Lig temsilcimiz AGÜ Spor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Yeni sezondaki tek hedef ise sezonu kupa ya da kupalarla tamamlamak. 

Geri kalan sezonlarda büyük başarılar elde eden AGÜ Spor, artık kupa kaldırmak istiyor. Kırmızı-beyazlı temsilcimiz bilindiği üzere Euro Cup´ta iki kez final oynamış, ardından da Türkiye Ligi´nde final oynama başarı göstermiş; ancak kupaya uzanamamıştı. 28 Ağustos´ta 2016-2017 sezonunun başlangıcını yapan AGÜ Spor, geride kalan sürede önce Adana´da ardından da Mersin´de turnuvalara katılmıştı. AGÜ Spor, yabancı oyuncuların yokluğunda 8 Türk oyuncu ile turnuvalara katıldı. Mersin´de düzenlenen turnuvaya ise yabancı oyunculardan Mirna Mazic katılmıştı. Yabancı oyuncularından eksik olarak çalışmalarını sürdüren AGÜ Spor´da herkesin dilinde ?Bu sezon kupa ya da kupalar kazanmak´ istiyoruz sözü var. Baş Antrenör Ayhan Avcı´nın isteği doğrultusunda yapılan transferler de göz kamaştırıyor. Hepsi kendini kanıtlamış ve tecrübeli oyuncular. Eğer geride kalan sezondaki hatalar tekrarlanmaz ve eksikler giderilirse yeni sezonda, bu takımın kupa ya da kupalar kazanması kaçınılmaz olacak. Kaldı ki AGÜ Spor, Türkiye genelinde en çok taraftara sahip takım olma özelliğini taşıyor. Bu durumu da gerektiği gibi kullanırsa, temsilcimiz yıllardır beklenen ancak bir türlü elde edemediği kupaları şehrimize getirir. 

Yeni sezon öncesi şehrin yöneticileri, kulüp yönetimi ve spor kamuoyu da AGÜ Spor´dan kupa ya da kupalar bekliyor. İnanıyorum ki yeni sezon öncesi kurulan güçlü kadro ile istediğimiz, özlediğimiz ve kazanamadığımız kupalar şehrimize gelir?