YİNE YENİDEN ŞAMPİYON FİNAL ANADOLU LİSESİ

YİNE YENİDEN ŞAMPİYON FİNAL ANADOLU LİSESİ

Okullu Genç Kızlar (A) Voleybol İl Birinciliği sona erdi. Yıllardır şampiyonluğu kimseye bırakmayan Final Anadolu Lisesi, yine şampiyonluk ipini göğüsledi.

9 Aralık 2019 tarihinde başlayan 33 okuldan 396sporcunun mücadele ettiği Okullu Genç Kızlar (A) Voleybol İl Birinciliği dün oynanan final müsabakasının ardından sona erdi.

Final maçını kazanan Özel Kayseri Final Anadolu Lisesi Kayseri Şampiyonu oldu.

Final Anadolu Lisesi ilk sette rakibin oyuna ortak olmasını engelleyerek seti 16 sayı farkla kazandı. 2'nci sette farkın açılmasını engelleyeme çalışan Fatma Kemal Timucin Anadolu Lisesi başarılı olamadı ve seti 11 sayı farkla kaybetti. 3'üncü setin başından sonuna kadar üstün oynayan Özel Kayseri Final Anadolu Lisesi seti 10 - 25'lik sonuçla kazanarak bu sene de Kayseri şampiyonu oldu.

Özel Kayseri Final Anadolu Lisesi’ne madalyalarını ve 1'incilik kupasını Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici verdi. 2'nci olan Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi'ne kupa ve madalyalarını Kayseri Voleybol İl Temsilcisi Halil Dicle verdi. 3'üncü olan Şehit Tarık Koçoğlu Anadolu Lisesi'ne kupa ve madalyalarını Fatma Kemal Timuçin Anadolu Lisesi Müdürü Nihat Büyükbenli verdi. 4'üncü olan Demir Karamancı Anadolu Lisesi'ne kupa ve madalyalarını Özel Kayseri Final Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Filiz Kadıoğlu verdi. Madalya töreni hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.