YASİR SAKATLANDI, LEVENT İMZA ATTI

YASİR SAKATLANDI, LEVENT İMZA ATTI

Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor´da Yasir Subaşı sakatlandı. Oyuncunun Antalya maçında oynayıp oynamayacağı henüz belli olmazken diğer yandan gönderilmek istenen Levent Gülen ile bir yıllık anlaşma imzalandı.

Spor Toto Süper Lig´in ilk 3 haftasında 2 mağlubiyet 1 beraberlik alan İstikbal Mobilya Kayserispor´a kötü haber Yasir Subaşı´dan geldi. Galatasaray maçında sakatlanan oyuncunun elinde kırık tespit edildi.

Metakarp kırıklarında iyileşme süresi kırığın şiddetine, kırığın oluştuğu kısma, kırığın derecesine, başka kırıkların olup olmadığına, başka yaralanmaların olup olmadığına, uygulanan tedavi yöntemine, hastanın genel sağlık durumu ve kemik kalitesine bağlı olarak değişmekle birlikte ortalama 6 hafta olduğu belirtilirken, oyuncunu 4.haftada oynanacak olan Antalyaspor karşılaşmasında sahada olup olmayacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

Öte yandan, Kayserispor´da transfer döneminde sözleşme yenilemeyen ve kadro dışı bırakılan Levent Gülen takıma geri döndü ve lisansı yenilendi. Levent´i transfer sürecinde Gazişehir, Gençlerbirliği ve Trabzonspor istemişti. 25 yaşındaki savunmacı geride kalan sezonda Kayseri ekibinde 17´si ilk 11, 30 maçta görev aldı.