UMUT VE ŞAMİL KADRO DIŞI

UMUT VE ŞAMİL KADRO DIŞI

Kayserispor’da ayrılıkların ardından kadro dışı bırakılmalarda devam ediyor. Takımı gençleştirme adına yapılan girişimler sonunda Teknik Direktör Bülent Uygun’un da raporları ile takım kaptanları Umut Bulut ile Şamil Çinaz, Çaykur Rizespor karşısında kadr

Çaykur Rizespor karşılaşması öncesinden kulüp yönetimi kaptanlar Umut Bulut ve Şamil Çinaz’ın 18’lik maç kadrosuna alınmadığını duyurdular.

Teknik Direktör Bülent Uygun’un raporları doğrultusunda kadroya 18 futbolcu dahil ederken takım kaptanları Umut Bulut ile Şamil Çinaz alınmadı. Geçen hafta Emmanuel Adebayor, Atila Turan, Adryan Tavares ve Paul Georges Ntep ile yollarını ayıran, Nurettin Korkmaz'ı sakatlar kadrosuna dahil eden Kayserispor'da kadro sıkıntısı yaşanırken takım kaptanları Umut Bulut ile Şamil Çinaz kadro dışı kaldı. Bülent Uygun, bu iki futbolcuyu Çaykur Rizespor maçı kadrosuna dahil etmedi.

Yönetimin her iki futbolcu ile de sezon arası öncesinde yollarını ayırmak istediği ve bu konuda futbolcuların menajerleri ile de görüşmelerin devam ettiği iddia edildi.