TOKGÖZ’DEN, ANTALYA MAÇINA DAVET

TOKGÖZ’DEN, ANTALYA MAÇINA DAVET

HES Kablo Kayserispor, 21.hafta karşılaşmasında Antalyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan As Başkan Mustafa Tokgöz, ‘Büyük taraftarımız bizi yalnız bırakmasın’ dedi.

Süper Lig’de 21.hafta Malatyaspor-Ankaragücü karşılaşması ile başlayacak. 21.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor-Antalyaspor’u konuk edecek.

Mücadele öncesi basın toplantısı düzenleyen ve takımın durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Kulüp AS Başkanı Mustafa Tokgöz, tüm taraftarları hafta sonunda oynanacak olan Antalyaspor maçına davet etti. Tokgöz, şunları kaydetti: “İkinci yarı itibariyle talihsizlikler yaşadık. Bu hafta Antalyaspor’u konuk edeceğiz. Allah’ın izniyle başta kaleci Lung olmak üzere Antalya maçında tam kadro sahada olacağız. Burada taraftarlarımıza ve büyük Kayserispor üyelerine ve bir şekilde Kayserispor’a küsenlere açık çağrıda bulunuyorum, bu hafta herkesi Antalya maçına bekliyoruz. Telafisi olmayan bir maça çıkacağız. Antalya maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Takımımız desteklemek için herkesi Antalya maçına bekliyoruz.”