TOKGÖZ, KAYSERİSPOR’UN GERÇEKLERİNİ AÇIKLADI

TOKGÖZ, KAYSERİSPOR’UN GERÇEKLERİNİ AÇIKLADI

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, kameralar karşısına geçti ve Kayserispor’un gerçeklerini açıkladı. Tokgöz, Mensah, Kravest ve Poulain’in geleceğine ilişkin açıklamalarda bulundu. Tokgöz, ayrıca kulübün mali yapısını da aktarmaya çalıştı.

Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor’da Antalya kampı, 5 Ocak’ta başlayacak. Kamp öncesi kameralar karşısına geçen Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, önemli açıklamalarda bulundu.

‘Mensah’ın takımda kalmasına kesin gözüyle bakıyorum’ diyen Tokgöz, şöyle dedi: “Mensah’a talipler var. Rakam konusunda anlaşamadık. İstediğimiz rakamın altında teklifte bulundular. Bana göre Mensah, kulüpte kalacak. Gelen rakamlar, beklentimizin altındadır. Mensah’la ilgili çıkan haberler asılsızdır.”

Sezon başı transfer edilen stoper Poulain’in takımdan ayrıldığını duyuran Tokgöz, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Poulain takımdan ayrılmak istediğini bize iletti. Karşılıklı olarak bu oyuncu ile anlaştık. Kendisinin de alacağı kalmadı. Alacağı kalmadan da takımdan ayrıldı.”

Artem Kravest’in 550 Bin Euro’luk alacağının ödenmemesi durumunda takımdan ayrılacağını dile getiren Tokgöz, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Kravest’in geçmişe dönük 550 Bin Euro alacağı var. 550 Bin Euro’da yeni dönemde alacağı var. 550 Bin Euro’yu şimdi nakit olarak istiyor. İstediği para verilmezse, fesih hakkı doğuyor ve aynı zamanda da oyuncu gitme hakkı elde ediyor. Tabii 1-2 yıl sonrada bu borç karşımıza çıkar. Bütçe konusunda çok sınırlıyız. Bu parayı ödeyebilecek miyiz, bende merak ediyorum. Artem, anlaşmaktan yana sözleşmesinin madde madde yerine getirilmesini istiyor.”

Tokgöz ayrıca kulübün mali yapısını da aktarmaya çalıştı. Ziraat Bankası ile ek olarak 15 Milyon liralık daha kredi için görüşme içinde olduklarını belirten Tokgöz yönetim olarak göreve geldikleri günden bu yana yaklaşık 20 Milyon Lira kulübe katkı sağladıklarını da söyledi.