SEDAT KILIÇ’TAN BİR BAĞIŞ ALINMADI

SEDAT KILIÇ’TAN BİR BAĞIŞ ALINMADI

Kayserispor Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, kamuoyunda son günlerde kulübe yardımlar yapan isimler olduğu ve Sedat Kılıç’ın bağışta bulunup bulunmadığının sorulması üzerine net ifadelerle böyle bir desteğin olmadığını söyledi.

Kayserispor’da Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz gündemle alakalı konuların konuşulduğu bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda son günlerde kamuoyunda konuşulan konu başlıklarından birisi de Sedat Kılıç ile Başkan Berna Gözbaşı’nın arasında yaşanan maddi destek tartışmasıydı.

‘Sedat Kılıç’ın kulübe milyonlar verdim’ dediğinin hatırlatıldığı toplantı da Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, şunları kaydetti: “Bu söylemi yeni duydum. Çok iddialı bir söz olmuş. Bize ödediğini söylediği rakamı, 2015 yılında Suat Altın İnşaatın bize verdiği gözüküyor. Kendisine de makbuzlar iletildi. Burada verdiği paranın karşılığını buldu. Ama makbuzsuz denilen şeyi bilmiyorum. Sedat Bey’in şahsi olarak bir bağışı yok.”

Baki Ersoy’un açıklamalarına ilişkin de konuşan Tokgöz, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kayseri’de bir sorun varsa bunu gündeme taşımalıdır ve bu onun en doğal hakkıdır. Kayserispor ile ilgili her hangi bir bağı olmayan üstüne vazife olmayan insanların çıkıp açıklamalar yapması, bana göre gereksizdir. Kendisine ve kulübe zarar verir. Milletvekillerimiz gerekli açıklamaları yapıyorlar. Yönetimimiz gayet şeffaftır. Kimse gereksiz vazife yüklenmesin. Berna başkan, şimdiye kadar başkanların verdiği paranın en fazlasını vermiştir.”