SAMET AYBABA’LI KAYSERİSPOR ANTRENMANLARINI SÜRDÜRÜYOR

SAMET AYBABA’LI KAYSERİSPOR ANTRENMANLARINI SÜRDÜRÜYOR

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba, resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra takımla antrenmanlara çık aya başladı. Aybaba, Kayserispor ile ilk maçında 3 puan alarak sahadan ayrılmak istediklerini söyledi.

Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor’da ligin 8.haftasında sahasında oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde sürdürüyor. Kulüp tesislerinde yapılan idmanda futbolcuları ile sık sık ve teker teker görüşen Aybaba, beklentilerini ve isteklerini oyuncularına anlattı.

Sarı-Kırmızılı takımda sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Aybaba, takımla birlikte antrenmanlara hız kazandırırken, günün idmanında futbolcuları ile saha içerisinde kısa bir toplantı yaptı. Futbolcularından 3 puan beklentisi olduğunu vurguladığı toplantı sonrasında Aybaba “Kayserispor ile ilk maçımıza Kasımpaşa karşısında çıkacağız. Maça kısa bir süre kaldı. Takımı en iyi şekilde hazırlamak için çaba gösteriyoruz. Oyunculardan elbette beklentilerim olacak. Bu maç hem takım oyuncuları için hem de benim için çok önemli. Kazanarak ilerleme adına elimizden geleni yapacağız. 3 puan beklediğimiz bir maç ve sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyoruz” açıklamasında bulundu.