ŞABAN ÇOPUROĞLU’NDAN, REGAİP KANDİL MESAJI  

ŞABAN ÇOPUROĞLU’NDAN, REGAİP KANDİL MESAJI  

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Regaip Kandili dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Çopuroğlu mesajında ‘’mübarek gün ve zamanlar duaların kabul edileceği müstesna günlerdir, inanalar dualarını Allah (C.C) a arz ederek tövbe kapılarının açıldığı bu günlerde bol bol dua etmelidir’’ ifadesi kullandı.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, üç ayların başlangıcı ve Regaip Kandili dolaysıyla yaptığı açıklamada, “Bir üç aylara ve Regaip kandiline daha ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bugün yapılacak olan dualarımızın Allah katında kabul görmesini, mübarek üç ayların ülkemize ve tüm Âlem-i İslâm’a hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz” dedi.

Başkan Şaban Çopuroğlu, Regaip Kandili mesajında, İslam Âlemi için en önemli günlerden birisi olan mübarek üç ayların başlangıcı ve onun müjdecisi olan Regaip Kandiline ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

“Ey Allah’ım. Recep ve Şaban ayını bizim için mübarek kıl. Bizi Ramazan ayına ulaştır” ifadelerini kullanan Başkan Çopuroğlu, “Mübarek üç ayların ülkemize ve tüm Âlem-i İslâm’a hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Rabbim bu mübarek aylarda yapacağımız ibadetlerimizi kabul eylesin. Dua eder, dua bekleriz. Allah’ım sen ordumuzu Mansur ve muzaffer eyle” dedi.

Çopuroğlu, üç aylar içerisinde ilahi rahmetin oluk oluk aktığını, manevi huzur ve sükûnun gönüllere indiği kıymetli bir zaman dilimlerinden olduğunu dile getirerek, “Bu mübarek vakitlerde ömrümüzün muhasebesini yaparak, yaratılış gayemizi yeniden idrak etmeliyiz. Kulluk ve ibadete, hayır ve hasenata, iyilik ve güzelliklere her zamankinden daha fazla yöneliriz. Bugün gönül dünyamızı imar ettiğimiz önemli günlerdendir. Hep birlikte bu gün ve gecelerde yapılacak dualar, tövbeler, istiğfarlar, iyilikler, hayır ve hasenatlar, aynı zamanda üzüntü ve sevinçlerin paylaşılması Rabbimizin katında mükâfat bulacağını biliyoruz. O nedenle bugün hep birlikte yapacağımız duaların Allah katında kabul görmesini, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını, ülkemiz ve milletimiz üzerinde oynanan oyunların son bulması adına bizi yaratan Yüce Mevla’dan niyaz ediyoruz. Tabi ki böylesi bir gece de vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını vererek şehit olan, gazi olan kahraman güvenlik güçlerimizi unutmuyoruz ve onlar içinde dua ediyoruz. Yine şuan sınır ötesinde ülkemizin birlik ve beraberliğini savunmak, korumak amacıyla zor şartlar altında görevlerini yapan kahraman askerlerimizin de yanındayız ve dualarımızla onlara bu gecede destek çıkıyoruz. Tekrardan mübarek üç aylar ve 27 Şubat Perşembe günü kutlayacağımız Regaip Kandilinin ülkemiz ve bütün İslam Âlemi için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyoruz” dedi.