SAADET PARTİSİ DEVELİ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

SAADET PARTİSİ DEVELİ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

Saadet partisi Develi ilçe başkanı ´Ülker´ oldu.

Saadet partisi Develi ilçesi 7.olağan kongresi Develi Belediye kongre salonunda yapıldı. Mevcut ilçe başkanı Abdullah Akkuş´un 31 Mart seçimlerinde Saadet partisi Develi ilçe belediye Başkan adayı olması sebebi ile Boşalan İlçe başkanlığı görevine Atanan Mustafa Ülker.  Yapılan Saadet partisi Develi ilçesi 7. Olağan Kongresi´nde Develi ilçe başkanı seçildi.

Yapılan Kongreye Saadet partisi İl başkanı Nuri Ürkündaş, il yönetim kurulu üyeleri Mahmut Arıkan, Nuh tosun, Erhan Arıcı ve teşkilat mensupları katıldı.

Kongrede Konuşma yapan SP İl başkanı Nuri Ürkündaş; ?Şimdiye kadar görev yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim ve yeni seçilecek yönetim kurulu arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar dilerim ?  dedi

Ürkündaş; ?Türkiye de işsizliğin %13, genç işsizliğin %23,2 işsiz nüfusumuzun 4 milyon 200 bin kişiyi bulduğu günümüzde bu kongremizi yapıyoruz.

Ceza evlerinde 17 bin kadın,3 bin çocuk,0-6 yaş arası 865 bebeğin olduğu Ülkemizde Ceza evi yapmakla öğünen hükümetin başımızda olduğu bu günümüzde Develi ilçemizin 7.olağan kongresini icra ediyoruz. Bütün bu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için Saadet partisi teşkilatları olarak olağanca gücümüzle çalışıp Saadet partimizi Türkiye nin bir numaralı partisi yapmak zorundayız? dedi.

Ayrıca kongrede Yeni Seçilen Başkan Ülker yaptığı Konuşmada ?Teşkilata layık çalışmalar yapmak için elinden geleni yapacağını, Saadet partisini Develi ilçesinde layık olduğu yere taşıyacaklarını ? belirterek bundan önce görev yapan yönetim kurulu üyelerine ve Katılımcılara teşekkür etti.