PROSİNECKİ, TAKIMINA GÜVENİYOR

PROSİNECKİ, TAKIMINA GÜVENİYOR

HES Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Ankaragücü karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Prosinecki, ‘Oyuncularıma güvenim tam, Ankaragücü karşılaşmasını kazanacağız’ dedi.

HES Kablo Kayserispor, yarın evinde MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik Direktör Robert Prosinecki yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı.

Prosinecki, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

MKE Ankaragücü'nün iyi ve tecrübeli bir takım olduğunu belirten Prosinecki, şöyle dedi: “Bizim açımızdan belirleyici bir maç olacak. Bunun için çalışıyoruz. Taraftarımız sahada savaşan, tamamen maçı kazanmak için kenetlenmiş bir Kayserispor görecekler. Bunun ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Ankaragücü iyi ve tecrübeli bir takım ama ben oyuncularıma güveniyorum.”

Robert Prosinecki, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Takıma yeni gelen oyuncular uyum sağlamaya başladı. Skora yansıtamasak da oyun olarak iyiye gidiyoruz. Takımda çoğu şey değişiyor. Sahaya baktığınız zaman oyun anlayışının değiştiğini görebilirler. Galip gelmenin sözünü vermek biraz iddialı olabilir ama taraftarımıza bu hafta savaşan bir takımın olacağının sözünü verebilirim.”