OSB TEKNİK KOLEJİ’NİN GÖZÜ 1.LİG’DE

OSB TEKNİK KOLEJİ’NİN GÖZÜ 1.LİG’DE

OSB Teknik Koleji Gençlik Spor Voleybol Takımı Baş Antrenörü Harun Şahin, medya grubumuza özel açıklamalarda bulundu. Şahin, ‘Grubumuzu lider tamamlayarak, play-off’a gitmek istiyoruz’ dedi.

İlimizi Voleybol 2.Lig Kadınlar 6.Grup’ta temsil eden OSB Teknik Koleji Gençlik Spor, mücadele ettiği grubun lideri olarak yoluna devam ediyor. Temsilcimiz, grubunu lider tamamlayarak play-off’tan 1.Lig’e yükselmeyi hedefliyor.

Geride kalan 6 haftada henüz mağlubiyet yüzü görmeyen OSB Teknik Koleji, son olarak Kilis Belediye’ye konuk oldu. Mücadeleye 1-0 geride başlayan temsilcimiz, ilk setin ardından karşılaşmaya ağırlığını koyarak mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Bu galibiyeti ile liderliğini sürdüren OSB Teknik Koleji, haftayı maç yapmadan tamamlayacak. Grubunun en güçlü takımı durumunda olan temsilcimiz, play-off’lara lider gitmek istiyor.

Takımın durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Harun Şahin, şöyle dedi: “Sezona başlarken Güney Doğu Grubu’nda yer aldığımız için nasıl bir sezon olacağını bilmiyorduk. Biz, her zaman olduğu gibi bir çalışma içerisine girdik. Çalışmamızın da sonucunu geride kalan haftalarda aldığımız galibiyetler ve liderlikle aldık. İnşallah önümüzde kalan süreci de en iyi şekilde geçip, play-off’lara lider gitmek istiyoruz. Play-off’lardan da istediğimiz sonucu alarak, yeni sezonda 1.Lig’de mücadele etmek istiyoruz.”