OSB TEKNİK KOLEJİ’NDE HEDEF 4’TE 4

OSB TEKNİK KOLEJİ’NDE HEDEF 4’TE 4

Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik Spor Kulübü Voleybol alt yapısıyla 4 kategoride mücadele ediyor. Antrenör Seher Şahin gözetiminde müsabakalara çıkan Kayseri OSB Teknik Koleji, sezonu 4 birincilikle tamamlamak istiyor.

İlimizin kadın voleybolundaki lokomotifi Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik Spor Kulübü, alt yapısıyla da tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Temsilcimiz, alt yapıda midi, küçük, yıldız ve genç kategorisinde mücadele ediyor.

Mücadele ettiği 4 kategoride de il birinciliği elde etmek isteyen Kayseri OSB Teknik Koleji, yeni sezon öncesi 2004 ve 2006 doğumlu Sudenaz Demirtaş, Perihan Öztürk ve Ayşegül Peker’i de A takıma kazandırmıştı. Temsilcimiz, bununla birlikte gelecek vaat eden oyuncular arasında gösterilen ve milli takım gelişim kamplarında yer alan Yağmur Gökdemir’i de Vakıfbank’a göndermişti.

40 yakın sporcu ile alt yapı kategorilerinde mücadele ettiklerini söyleyen Antrenör Seher Şahin, şöyle dedi: “Geride kalan sezonda olduğu gibi bu yılda alt yapıda başarılar elde etmek istiyoruz. Midi, küçük, yıldız ve genç kategorilerinde çalışmalarımız haftanın 5 günü devam ediyor. Hedefimiz, 4 kategoride de Kayseri’de birinci olmak. Geride kalan sezonda 4 kategoride 3 birincilik ve 1 ikincilik elde etmiştik. Türkiye şampiyonasında da ilimizi en iyi şekilde temsil etmiştik. Bu yılda da hedefimiz, 4 kategoride de birincilik.”

Şahin, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Genç kategorisinde ilk 8’de yer almak ilimiz için büyük bir başarıydı. Çok güçlü rakiplere karşı mücadele ettik. Yıldızlarda yarı finale kadar gittik. Bu turnuvaya zaten küçük kızlarımızla gitmiştik. Midide de başarılı bir performans sergiledik. Bu yıl, Türkiye derecesi yapmak istiyoruz. Tabii bunu başarabilmenin zor olduğunu biliyoruz. Vakıfbank’a gönderdiğimiz sporcumuz da oldu. Milli takım gelişim kamplarına katıldı. İlk hedefimiz her zaman iyi bir sporcu yetiştirmek, ardından ise A takıma oyuncu yetiştirmek.”