ÖĞRETMENLER LİGİ VOLEYBOL BÖLGE MÜSABAKALARINDA FİNAL

ÖĞRETMENLER LİGİ VOLEYBOL BÖLGE MÜSABAKALARINDA FİNAL

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen Türkiye Öğretmenler Kupası Voleybol Bölge Birinciliği müsabakalarında kadınlarda bölge birincisi olan takım belli oldu.

Öğretmenler arasındaki iletişimi artırmak için yapılan ve ülke genelinde 8 ilde oynanan Türkiye Öğretmenler Kupası Bölge Birinciliği’nde sona gelindi. Turnuvanın Kayseri grubuna katılan kadın takımlarından birinci olanı belli oldu.

21-30 Ekim 2019 tarihleri arasında il birinciliği müsabakaları sonucunda il birincisi olarak dereceye giren takımlar arasından bölgelere yarılarak yapılan şampiyonda hafta başında başlayan müsabakalar sonunda kadınlarda Kayseri takımını 3-0’lık setle yenen Ankara Kadın Voleybol Takımı birinci oldu ve Ankara’da yapılacak olan finallerde mücadele etmeye hak kazandı.

Karşılaşmanın bitiyle birlikte sporculara madalyaları verildi. Madalyayı Gençlik Spor İl Müdürlüğü yetkilileri verirken, özellikle ortaya konan mücadele ve katılımlar dolayısıyla sporculara da tek tek teşekkür ettiler.