MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY, RESMEN SÖYLEDİ

MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY, RESMEN SÖYLEDİ

MHP Kayseri Milletvekili Ersoy Kayserispor-Konyaspor maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ersoy, hakem heyetine yüklenerek “Talimatlı gelmişler diye düşünüyorum. Kayserispor düşerse Anadolu düşer” dedi.

‘HAKEMLER BURAYA TALİMATLI GELMİŞLER HERHALDE’

Karşılaşma sonrasında değerlendirmede bulunan Milletvekili Baki Ersoy, şöyle konuştu: “Söyleyeceğimiz şudur; Merkez Hakem Kurulu ve Federasyon başkanı bu maçın 90 dakikasını izlesin. Böyle bir hakemin Kayseri’de olması bana göre talimatlı gelmiş. Kayserispor’u düşürmek için gelmişler. Bana göre böyle. İzlediğim 90 dakika boyunca bunu gördüm. Tamamen yanlı kararlar ve oyunu soğutmak içinde ellerinden geleni yapıyorlar. Penaltı verilmediği gibi VAR’a da gidilmedi. Bu şekilde yaparak Kayserispor’u düşürmek için uğraşıyorlar. Talimatlı gelmişler herhalde. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Kayserispor düşerse Anadolu düşer. Türk futboluna ve Federasyon’a böyle hakemler yakışmıyor. Kayserispor’un 2 puanı gasp edilmiştir. Kayserispor’u düşürmek için çaba sarf edenleri ben Allah’a havale ediyorum.”

Ersoy, son açıklamasında ise şöyle dedi: “Bu hafta bizim için önemli bir haftaydı. İyi de futbol oynadık. Skor 2-2 oldu. Verilmeyen penaltı ve verilmeyen kararlar ve kartlardan dolayı Kayserispor’un hakkı gasp edildi. Kayserispor’a yazık olur”