MHP´Lİ ÖZDEMİR PAZARÖREN - TOKLAR YOLUNU MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI

MHP´Lİ ÖZDEMİR PAZARÖREN - TOKLAR YOLUNU MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Pazarören-Toklar yolunun tekrar Kurum yol ağına alınması konusunda vatandaşlar tarafından yoğun talep geldiğini belirterek konuyu TBMM gündemine taşıdı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili İsmail ÖZDEMİR, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit TURHAN tarafından yanıtlanması istemiyle Meclis Başkanlığı´na verdiği yazılı soru önergesinde, Kayseri´de, 2014 yılına kadar Karayolları Genel Müdürlüğü yol ağında bulunan PAZARÖREN ? TOKLAR yolunun tekrar Kurum yol ağına alınması konusunda vatandaşlar tarafından yoğun talep geldiğini belirterek konuyu TBMM gündemine taşıdı.

MHP Kayseri Milletvekili İsmail ÖZDEMİR, Bakan Mehmet Cahit TURHAN´a şu soruları yöneltti ve cevap istedi: ?Kayseri Pazarören ? Toklar yolunun Karayolları Genel Müdürlüğü yol ağına alınması hususunda yapılan çalışmalar var mıdır? Varsa çalışmalar ne aşamadadır? Belirtilen güzergâhtaki yol standartları nasıldır? Bu karayolu üzerinde hangi yapım ve onarım çalışmaları yapılacaktır? Anılan yolda çalışmalar ne zaman bitirilecek ve Kurumunuz yol ağına ne zaman alınmış olacaktır??