MELİKGAZİ VOLEYBOL’A RAKİP DAYANMIYOR

MELİKGAZİ VOLEYBOL’A RAKİP DAYANMIYOR

Melikgazi Belediyesi Voleybol Takımı, 2.Lig 3.Grup’ta 4.hafta da karşılaştığı Develi Belediyespor’u da kayıpsız geçmesini bildi. Develi’de oynanan karşılaşmayı Melikgazi Belediyespor 3-0 kazanarak yoluna kayıpsız bir şekilde devam etti.

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta 4.hafta şehrin iki takımı karşı karşıya geldi. Develi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma da Melikgazi Voleybol’da sporcular haftayı yine kayıpsız kapayarak müsabakayı 3-0 kazanmasını bildiler. 

Develispor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Melikgazi Voleybol’da oyuncular maçın başından itibaren güçlerini kabul ettirerek setlerde üstün bir oyun sergilediler. Karşılaşmanın ilk setini 19-25 kazanan Melikgazi Voleybol da oyuncular, ikinci sette de tarifeyi bozmadılar ve yine seti 19-25 kazanmasını bildiler. Develi karşısında fazla zorlanmayan Melikgazi’de oyuncular üçüncü seti de 18-25 kazanarak müsabakayı 3-0 tamamlamasını bildiler.

Mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Fuat Kalay, deplasmanda olarak belirtilse de yine de Kayseri’de oynadıkları bu karşılaşmadan galip ayrıldıklarını belirterek, “Maçın daha başında rakibin önemli bir seyirci avantajını kullanacağını düşünmüştük. Bu da gerçekleşti. Oyuncularım daha öncede galibiyetlerle ayrıldıkları maçlarda, yaptıklarını yaptılar. Tribünlerin baskısına fazla boyun eğilmeden karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını bildiler. 4.haftayı da kayıpsız bir şekilde tamamladık. Artık diğer maçlarımıza bakacağız. Develispor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” dedi.