MELİKGAZİ VOLEYBOL ÜRGÜP’Ü DİZGİNLEDİ

MELİKGAZİ VOLEYBOL ÜRGÜP’Ü DİZGİNLEDİ

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta mücadele eden Melikgazi Belediye, 12.hafta mücadelesinde deplasmanda konuğu olduğu Ürgüp Spor’u zorlansa da geçmesini bildi ve maçı 3-2 kazandı.

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta ikinci yarıda da başarılı sonuçlar alarak hedefine emin adımlarla ilerleyen Melikgazi Belediyespor ligin 12.haftasında deplasmanda karşılaştığı Ürgüp Spor’u geçmesini bildi.  

Ürgüp Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan taraf her zaman olduğu gibi temsilcimiz Melikgazi Voleybol oldu. İlk seti 25-19 kazanan temsilcimiz rakibin bu setten sonra üstün bir direncine şahit oldu. Rakip Ürgüp Spor baskısı ile ikinci seti 25-16 kazandı. Bu setten sonra baskısını artıran Melikgazi’de oyuncular üçüncü seti 23-25 kazanarak skoru 2-1’e getirdiler. Dördüncü sette Melikgazi hiç beklemediği bir savunma oyunu ile karşılaştı. Ürgüp’te oyuncular seti 25-18 kazanarak setlerde skoru 2-2’ye taşıdılar. Break-Time setinde ise Melikgazi Belediyespor’da oyuncular ağırlıklarını oyuna koydular ve seti 13-15 kazanarak maçı da 2-3 galibiyetle tamamlamış oldular. Bu galibiyetle puanını 31’e çıkaran Melikgazi Belediyesi liderlik koltuğundaki yerini de korumuş oldu. 

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup 13.hafta karşılaşmasında Melikgazi Belediye, sahasında Develi Belediyespor’la 19 Ocak 2020 Pazar günü saat 13.00’te karşı karşıya gelecek.