MELİKGAZİ VOLEYBOL, SİLİFKE’YE YİNE ACIMADI

MELİKGAZİ VOLEYBOL, SİLİFKE’YE YİNE ACIMADI

Sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı, lig öncesindeki son hazırlık maçında sahasında konuk ettiği Silifke İdmanyurdu’nu 3-0 yenmesini bildi.

Voleybol Erkekler 2.Ligi’nde mücadele edecek olan Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı’nda sezon hazırlıkları sona geldi. Temsilcimiz, sezon hazırlıkları kapsamında oynayacağı son hazırlık maçı için parkeye indi ve rakibi 3-0’la geçmesini bildi.

Sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçında geçtiğimiz hafta Silifke İdmanyurdu ile karşılaşan Melikgazi Voleybol, bu karşılaşmadan 25-22, 25-15 ve 25-16’lık set sonuçları ile 3-0 galip ayrılmıştı. İkinci hazırlık maçında da yine Silifke İdmanyurdu ile karşılaşan temsilcimiz, bu kez kendi sahasında olmanın verdiği avantajla setleri 25-20, 26-24 ve 25-18 tamamlayarak maçı 3-0 kazanmasını bildi. Melikgazi Voleybol, sezon öncesindeki tüm hazırlıklarını da böylece tamamlamış oldu.

Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Fuat Kalay maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Lig öncesinde takımın eksiklerini görme adına çok iyi bir maç oldu. Önümüzdeki hafta Pazar günü ligde Konya Gezlevi ile karşılaşacağız. Bu karşılaşma aynı zaman da ligin de başlangıcı olacak. Evimizde oynayacağımız ve saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmaya tüm sporseverleri davet ediyoruz” dedi.