MELİKGAZİ VOLEYBOL, LİGE HIZLI BAŞLADI

MELİKGAZİ VOLEYBOL, LİGE HIZLI BAŞLADI

Yeni sezona hızlı bir çıkış yaparak başlamak isteyen Melikgazi Belediyesi Voleybol’da moraller yerinde. Ligin ilk maçında Gezlevi spor ile sahasında karşılaşan temsilcimiz müsabakayı 3-0 geçmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

Voleybol Erkekler 2.Ligi’nde mücadele eden Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı yeni sezona hızlı girdi. Temsilcimiz, sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı karşılaşmalarda gösterdiği başarıyı ligin ilk haftasında sahasında konuk ettiği Gezlevispor karşısında da yineledi.

Sezona hızlı başlayan Melikgazi’de voleybolcular karşılaşmanın ilk setini 25-12 kazanarak rakiple aralarındaki farkın ne kadar büyük olduğunu bir kez daha ispatlamış oldular. Karşılaşmanın ikinci setini de 25-13 kazana temsilcimiz oyuncuları son seti 25-7 kazanarak maçta bariz üstünlük kurdukları Gezlevispor’u eli boş gönderdiler.  

Aldığı bu galibiyetle ilk hafta grubun zirvesine yerleşen Melikgazi Belediyespor gelecek hafta deplasmanda Konya Pema Koleji ile karşı karşıya gelecek.

Melikgazi Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Fuat Kalay maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Lige iyi başladık ve takımda oyuncuların rakip karşısında neler yapabildiklerini net olarak gördük. Sahadan galibiyetle ayrıldık. Gelecek hafta da bu başarıyı yenilemek istiyoruz” dedi.