MELİKGAZİ VOLEYBOL DOLUDİZGİN

MELİKGAZİ VOLEYBOL DOLUDİZGİN

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta mücadele eden Melikgazi Belediye, 11.hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Pema Koleji’ni 3-1 yenerek liderlik koltuğundaki yerini korumuş oldu.

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta ilk yarıda aldığı başarılı sonuçlara devam eden ve dikkatleri üzerine çeken Melikgazi Belediyespor ligin 11.haftasında sahasında Pema Koleji ile karşı karşıya geldi. 

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan taraf her zaman olduğu gibi temsilcimiz Melikgazi Voleybol oldu. İlk seti 25-20 kazanan temsilcimiz rakibin bu setten sonra direnci ile karşılaştı. İkinci seti 25-22 kazanan temsilcimiz, üçüncü sette rakibine 17-25 yenilerek büyük bir şaşkınlık oluşturdu. Bu şaşkınlığı kısa sürede üzerinden atan temsilcimiz dördüncü seti 25-7 kazanarak maçı 3-1 kazanmasını bildi. Bu galibiyetle puanını 29’ye çıkaran Melikgazi Belediyesi liderlik koltuğundaki yerini de korumuş oldu. 

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup 12.hafta karşılaşmasında Melikgazi Belediye, Ürgüp deplasmanında Ürgüp Spor ile 12 Ocak 2020 Pazar günü saat 14.00’da karşı karşıya gelecek.