MELİKGAZİ VOLEYBOL DOLUDİZGİN

MELİKGAZİ VOLEYBOL DOLUDİZGİN

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta mücadele eden Melikgazi Belediye, 7.hafta mücadelesinde sahasında konuk ettiği Tarsus Gençlik Spor’u da eli boş göndererek liderlik koltuğundaki yerini korumuş oldu.

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup’ta aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken ve bu sezon hedefini 1.Lig olarak belirleyen Melikgazi Belediyespor ligin 7.haftasında sahasında Tarsus Gençlik Spor ile karşı karşıya geldi.  

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan taraf her zaman olduğu gibi temsilcimiz Melikgazi Voleybol oldu. İlk seti 25-14 kazanan temsilcimiz rakibin zayıf oyunu karşısında maçın diğer setlerinde de üstünlüğünü korudu. İkinci seti 25-15 ve üçüncü seti de 25-14 kazanan Melikgazi Voleybol müsabakayı 3-0 kazanmasını da bildi. Bu galibiyetle puanını 20’ye çıkaran Melikgazi Belediyesi liderlik koltuğundaki yerini de korumuş oldu.  

Voleybol 2.Lig Erkekler 3.Grup 8.hafta karşılaşmasında Melikgazi Belediye Aksaray deplasmanında Aksaray MTAL ile 15 Aralık 2019 Pazar günü saat 16.00’da karşı karşıya gelecek.