Marmaris’te mahallelerin sorunları yerinde tespit ediliyor

Marmaris’te mahallelerin sorunları yerinde tespit ediliyor

Marmaris’te mahallelerin sorunları yerinde tespit ediliyor

Sezon öncesi tüm mahallelerin acil sorunlarını çözmek için kolları sıvayan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, her yaz binlerce turist ağırlayan Selimiye Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Göreve gelmesinin ardından merkeze uzak mahallelerde durum tespiti için incelemelerde bulunan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, 1 Mayıs Çarşamba günkü mesaisini Selimiye’ye ayırdı. Başkan Ünlü’ye meclis üyeleri, birim amirleri ve mahalle muhtarı Kıvanç Akgül eşlik etti. Mahalleyi baştan aşağıya yürüyerek kat eden Başkan Ünlü, sezon hazırlığı yapan esnafla ve mahalle sakinleriyle sohbet etti. Mahallede geçmiş dönemde yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı, yapılması gereken acil işlerle ilgili birim müdürleriyle istişare ederek gerekli talimatları verdi, notlar aldırdı.

“Sorunlar ivedilikle çözülecek”
Selimiye ziyaretine ilişkin “Mahalle Muhtarımız Kıvanç Akgül’ün de katılımıyla bugüne kadar yapılanları inceledik, yapılması gerekenleri tespit ederek, bölge sakinlerimizin düşüncelerini dinledik. Eksiklerle ilgili notlarımızı alırken sezon başlamadan önce aciliyeti olan sorunların çözülmesi için müdürlerimizle değerlendirmelerde bulunduk” ifadelerini kullanan Başkan Ünlü, özellikle dereler, temizlik ve fen işleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak sezon başlamadan önce sorunların çözülmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.