LİDER OSB, ZEUGMA’YI GEÇTİ 

LİDER OSB, ZEUGMA’YI GEÇTİ 

Voleybol 2.Lig Kadınlar 6.Grup’ta liderlik koltuğunda oturan ilimiz temsilcisi Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik Spor, 8.hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaştığı Zeugma’yı 3-0 yenerek galibiyetlerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Voleybol 2.Lig Kadınlar 6.Grup’ta 8.hafta mücadelesinde deplasmanda Zeugma ile karşılaşan Kayseri OSB Teknik Koleji müsabakadan 3-0 galip gelmesini bildi.

Gaziantep Kamil Ocak Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya rakip takım etkili başlamak istese de temsilcimiz Kayseri OSB Teknik Koleji tecrübesiyle buna müsaade etmesi. İlk seti 19-25 kazanan temsilcimiz ikinci seti biraz zorlansa da 21-25 kazanmasını bildi. Üçüncü sette oyundan düşen Zeugma’da oyuncular fazla bir varlık gösteremediler ve seti 14-25 kaybettiler. Böylece temsilcimiz Kayseri OSB Teknik Koleji müsabakayı 3-0 tamamlayarak galibiyetlerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Kayseri OSB Teknik Koleji 23 puanla ligin zirvesindeki yerini de korumuş oldu.

Ligin 9.hafta karşılaşmasında Kayseri OSB Teknik Koleji sahasında ligin güçlü ekiplerinden Gaziantep Adam Spor 11 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 13.00’da karşı karşıya gelecek.