KÜBRA SİYAHDEMİR, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

KÜBRA SİYAHDEMİR, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Bellona Kayseri Basketbol’un yeni transferi Kübra Siyahdemir, Memorial Kayseri Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Kontroller sonrası açıklamalarda bulunan Siyahdemir, ‘Elazığ maçında kendi oyunumuzla fark yaratacağız’ dedi.

Bellona Kayseri Basketbol’da Ceyda Kozluca’nın sakatlanması ve takımdan ayrılmasının ardından transfer edilen Kübra Siyahdemir, sağlık kontrolünden geçti.

Tecrübeli oyuncu, dâhiliye, kulak-burun-boğaz, kardiyoloji ve EKG, EFOR testinden geçerek sağlık kontrolünü tamamladı.

Kontroller sonrası açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu Kübra Siyahdemir, şöyle dedi: “Kayseri geldiğim için heyecanlıyım. Kayseri ligimizin önemli takımları arasında yer alıyor. Yaptıkları ve yatırımlarıyla öne çıkıyor. Burada olduğum için mutlu ve heyecanlıyım. Ayhan Avcı ile daha önce milli takımlarda çalıştım, kendisini deneyimli ve tecrübeli bir hocadır. Avrupa’da ve Türkiye’de zorlu bir süreç bizleri bekliyor. Türkiye ve Avrupa ligleri çok kaliteli. Çalışacağız ve elimizden geleni yapacağız. Takımın enerjisi çok güzel, oyuncuların durumu çok iyi durumda. Çok istekli ve genç bir takımız. Elazığ’ın zorlu bir deplasman olduğunu duyduk. Biz, kendi oyunumuzla burada bir fark yaratabileceğimizi düşünüyorum. O yüzden şimdiden kendime ve takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”