KAYSERİSPOR’UN BAŞKAN ADAYLARI

KAYSERİSPOR’UN BAŞKAN ADAYLARI

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor’da 30 Kasım tarihinde yapılacak olan kongre öncesinde kamuoyunda dolaşan isimler ve yapılan teklifler dikkat çekmeye başladı.

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor’da verilen ara dolayısıyla futbolcuların Sivasspor maçı hazırlıkları kulüp tesislerinde devam ederken, diğer yandan yönetim kurulunun aldığı seçim kararı sonrasında ise gözler başkan adaylarının kimler olacağı sorusuna çevrilmiş durumda.

İstanbul’da bazı iş adamları ile yapılan görüşmelerin olumsuz yanıtlamasının ardından mevcut yönetimin göreve devam ettiği günlerde bir anda gelen olağanüstü genel kurul kararı, yeni başkanın kim olacağının belirlendiği şeklinde yorumlandı. Özellikle Hamdi Akın ve Süleyman Çetinsaya gibi ülkenin yakından tanıdığı iş adamları Kayserispor konusuna sıcak bakmadıklarını belirtirken, diğer yandan ilimiz iş adamlarından Mehmet İlgü ve Ziya Eren özelinde de teklifler yapıldı. Bu tekliflere şimdiye kadar olumlu dönüş tam anlamıyla yapılmasa da, daha önce Erciyesspor başkanlığını yapan Ziya Eren’in bazı şartlar karşılığında kulübün başkanlığına gelebileceği iddia edildi.

Daha önce de Erciyesspor’da kendi kaynakları ile yönetim şekli ortaya koyan Ziya Eren’in yeni dönemde özellikle Kayserispor’daki mevcut borç karşısında şehrin yöneticilerinin ödemeyi taahhüt ettiği miktar kadar kendisinin de yatırım yapabileceğini söylediği iddia edilse de, bu söylemlerin sadece bir tekliften ibaret olduğu ve teklifinde ret edildiği Ziya Eren tarafından net bir şekilde ifade edildi. Ziya Eren’in daha önceki tecrübelerini de yeniden paylaştığı konuşmalarda aynı durumun bir kez daha tekrarının olmayacağını ifade ederek birçok defa yapılan teklifin geri çevrildiğini söylemesi yeni adayın kim olacağına yeniden gözleri çevirmiş oldu.