KAYSERİSPOR’DAN, GALATASARAY’A YOLCU VAR

KAYSERİSPOR’DAN, GALATASARAY’A YOLCU VAR

İstikbal Mobilya Kayserispor’da, Mensah’ta gidiyor. Tecrübeli oyuncu, sezon arasında Galatasaray’a gitmek için bonservisini almaya çalışıyor.

Yıldızlarını bir bir kaybeden Kayserispor’da son olarak Bernard Mensah da takımdan ayrılıyor. Fesih hakkını eline almasına rağmen bunu kullanmayan ve ödemelerin yapılmasından sonra dilekçesini geri çeken Mensah’ın menajerinin uzun süredir Galatasaraylı yöneticilerle yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Başarılı orta saha oyuncusunun da kulübü FIFA’ya şikâyet ederek bonservisi almak için harekete geçtiği iddia edilse de Mensah’ın yaşanan bu süreç nedeniyle son olarak Gaziantep maçında sakatlık riski yaşamama adına oyundan çıktığı iddia edildi. Mensah ile her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray’ın ise menajeri aracılığıyla futbolcuya bilgi ulaştırdığı ve kadrosunda ikinci yarı bu futbolcuyu görmek istediği de ifade edildi.

Kayserispor’da Adebayor, Ntep, Umut, Şamil, Tavares, Bilal, Atila Turan gibi önemli isimlerin takımdan ayrılmasının ardından gözler yıldız isim Bernard Mensah’a dönmüştü.