KAYSERİSPOR’DA TRANSFER HAREKÂTI SÜRÜYOR

KAYSERİSPOR’DA TRANSFER HAREKÂTI SÜRÜYOR

İstikbal Mobilya Kayserispor’da transfer harekâtı sürüyor. Transfer çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Berna Gözbaşı, ‘Transfer etmek istediğimiz isimlerle görüşmelere başladık’ dedi.

Gözbaşı, yaptığı yazılı açıklamada, 2019'un Kayserispor açısından zor bir yıl olduğunu, göreve başladıkları günden itibaren takımı en iyi noktaya taşımak için çalıştıklarını açıkladı.

Bu çalışmaların neticesinde tecrübeli teknik direktör Robert Prosinecki'yi göreve getirdiklerini vurgulayan Gözbaşı, şöyle dedi: “Hem sayısal, hem de yeterlilik anlamında eksik olan kadromuzu güçlendirmek için transfer görüşmelerimize de başladık. Ancak Kayserispor'a gönül veren taraftarlarımız şunu iyi bilsin ki, transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Bu formanın ne kadar kutsal olduğunun her zaman bilinci içerisindeyiz. Kaliteleriyle takımımızı başarıya taşıyabilecek, bu formayı onurla taşıyacak futbolcuları transfer edeceğiz. Kaldı ki şu an itibarıyla boşa harcayacağımız bir lira bile yok. Hali hazırda da maddi konularda ciddi sıkıntılar yaşadığımızı belirtmek istiyor, taraftarlarımızdan bu durumu göz önünde bulundurarak takıma her zamankinden daha fazla sahip çıkmalarını önemle rica ediyorum.”