KAYSERİSPOR’DA TRANSFER HAREKÂTI BAŞLADI

KAYSERİSPOR’DA TRANSFER HAREKÂTI BAŞLADI

Türk Askeri’nin operasyonlarına destek verdiği gerekçesiyle kulübü St.Pauli tarafından sözleşmesi fesih edilen Enver Cenk Şahin, İstikbal Mobilya Kayserispor ile prensipte anlaşma sağladı.

Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor’da transfer harekâtı başladı. Sarı-kırmızılı ekip, hem sağ kanatta oynayabilen hem de forvet oynayabilen Enver Cenk Şahin ile prensipte anlaşma sağladı.

25 yaşındaki oyuncu Enver Cenk Şahin, Türk Askeri’nin operasyonlarına destek vermesi nedeniyle kulübü St.Pauli tarafından sözleşmesi fesih edilmişti. Fener Spor Alt yapısında yetişen tecrübeli oyuncu, önümüzdeki günlerde Kayseri’ye gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Enver Cenk Şahin, Başakşehir, St. Pauli ve FC Ingolstadt forması giydi.

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüttüklerinin altını çizen İstikbal Mobilya Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tokgöz, şöyle dedi: “İyi bir transfer ekibi kurduk. Ligin ikinci yarısında herkes bambaşka bir Kayserispor izleyecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki Kayserispor kümede kalacak.”