KAYSERİSPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR BİLMECESİ

KAYSERİSPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR BİLMECESİ

Kayserispor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın istifası üzerine yeni teknik direktörün kim olacağı konusunda toto oynanmaya başladı. Sarı-kırmızılı ekibin gündeminde ise Hamza Hamzaoğlu ve Samet Aybaba var.

Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor’da 4-0’lık Göztepe karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Hikmet Karaman istifa etti. Karaman’ın ardından ise teknik direktör koltuğuna kimin oturacağı merak konusu oldu.

Kamuoyunda birçok isim konuşulurken sarı-kırmızılı ekibin gündeminde ise Samet Aybaba ve Hamza Hamzaoğlu var. Samet Aybaba’nın Erol Bedir’in de gidişiyle gelmeye sıcak bakmadığı da biliniyor. Yeni başkan Hamdi Elcuman’ın yönetimle görüştüğü ve Hamza Hamzaoğlu’nun yeni teknik direktör olarak takımın başına getirilmesi çalışmalarına başladığı da iddialar arasında yer alıyor.

49 yaşındaki Hamza Hamzaoğlu teknik direktörlük kariyerine Malatyaspor’da başladı. Tecrübeli çalıştırıcı sırasıyla şu takımları çalıştırdı; Eyüpspor, Denizlispor, Akhisar Belediye, Galatsaray, Bursaspor, Osmanlıspor, Antalyaspor ve Erzurumspor.