KAYSERİSPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET

KAYSERİSPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET

Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor, 8.haftada oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanarak, ilk üç puanını almak istiyor.

Süper Lig’de milli ara sona ererken 8.hafta karşılaşmaları, 18-19-20-21 Ekim’de oynanacak. 8.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Geride kalan 7 haftada galibiyeti bulunmayan İstikbal Mobilya Kayserispor-Kasımpaşa maçını kazanarak ilk üç puanını almak istiyor. 7.haftanın ardından takımın başına geçen Teknik Direktör Samet Aybaba, Kasımpaşa karşılaşmasının kazanılması için oyuncuları ile yakından ilgileniyor. Aybaba, yaptığı toplantılarda ‘Kaliteli bir oyuncu gurubuna sahibiz. Yapamadığımız kalitemizi sahaya yansıtmak. Bunu da Kasımpaşa maçında yapacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanarak, taraftarımızı mutlu edelim’ dedi.

Aklındaki ideal ilk on bir de oluşturmak için uğraşan Aybaba, kurmayları ile de toplantılar yapıyor. Aybaba, Kasımpaşa karşısına çıkartacağı ilk on biri son antrenmanda belirleyeceği de öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

İstikbal Mobilya Kayserispor-Kasımpaşa karşılaşması, 20 Ekim Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 14:00’da başlayacak.