KAYSERİSPOR’DA, SİVAS MESAİSİ BAŞLADI

KAYSERİSPOR’DA, SİVAS MESAİSİ BAŞLADI

Süper Lig’in 12.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor, Sivasspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, 4 günlük iznin ardından Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Süper Lig’e milli maçlar nedeniyle 1 hafta ara verildi. Ligde 12.hafta karşılaşmaları, 22-23-24-25 Kasım’da oynanacak. 12.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor, Sivasspor’u konuk edecek.

İstikbal Mobilya Kayserispor’a milli ara nedeniyle verilen 4 günlük izin sona erdi. Sarı-kırmızılı futbolcular, çarşamba günü Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde toplandı ve Sivasspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Bülent Uygun gözetiminde yapılan antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Antrenman öncesi oyucuları ile toplantı yapan teknik direktör Bülent Uygun, ‘Neler yapabileceğinizi Fenerbahçe karşılaşmasında gösterdiniz. Mücadeleniz iyi olsa da, Gençlerbirliği maçını kaybettik. Şimdi önümüzde daha güç bir rakip var. Kendi saha ve seyircimiz önünde bu maça çıkacağız. Bu karşılaşmayı kazanarak, çıkışa geçelim’ dedi.

11 hafta sonunda Kayserispor, 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı ve 7 puanla son sırada yer alıyor. Sivasspor ise 6 galibiyet, 3 beraberli ve 2 mağlubiyet aldı ve 21 puanla zirvede yer alıyor.