KAYSERİSPOR’DA KASIMPAŞA MESAİSİ YENİDEN BAŞLADI

KAYSERİSPOR’DA KASIMPAŞA MESAİSİ YENİDEN BAŞLADI

Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor’da Kasımpaşa mesaisi oyuncuların yeniden antrenmana çıkmaya başlaması ile yeniden başladı.

Kayserisporlu futbolcular, salı günü kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmemesi üzerine yapılması gereken antrenmana çıkmamıştı. Yöneticilerin, ödeme için 15 Ekim 2019 tarihine kadar alacaklarının hesaba yatırılacağı sözü alan futbolcular, bu sözün yerine getirilmemesi üzerine protesto ederek gündüz idmana çıkmamışlardı.

Ödeme yapılmadığı gerekçesiyle salı günü antrenmana çıkmayan Kayserispor’da futbolcular dün antrenmana çıktı. Sezon başından beri kendilerine ödeme yapılmadığı gerekçesi ile salı günü antrenmana çıkmayan ve paralarının ödenmesini bekleyen futbolcular, Başkan Hamdi Elcuman ile yaptıkları görüşme neticesinde idmana çıktı.

Öğle saatlerinde futbolcular ile bir toplantı gerçekleştiren Başkan Hamdi Elcuman, neden paraları ödeyemediklerini futbolculara anlattı. Başkan Elcuman, oyunculara bir miktar ödeme yapılacağının sözünü verdi. Toplantıda ikna olan futbolcular, saat 14.00'de gerçekleştirilmesi gereken idmana çıktı.

Teknik Direktör Samet Aybaba, yardımcıları ve futbolcular, antrenman sahasında çalışmalara başladı. Henüz iyileşmeyen Artem Kravets, Şamil Çinaz ve Alpay Çelebi dışında idmana çıkmayan oyuncu olmadı.