KAYSERİSPOR’DA İZİN BİTTİ

KAYSERİSPOR’DA İZİN BİTTİ

Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor’da izin zamanı. Sarı-kırmızılı ekip, 9.haftada oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile başlayacak.

Süper Lig’in 8.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Kasımpaşa’yı konuk etti ve sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından oyunculara 1 gün izin verildi. Kayserispor’da 9.haftada oynanacak olan Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıkları, bugün başlayacak.

Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve mali kriz ile yoluna devam etmeye çalışan İstikbal Mobilya Kayserispor’da Kasımpaşa karşısında oynanan oyun umut verdi. Özellikle ikinci yarıda oynanan oyundan memnun kalan Teknik Direktör Samet Aybaba, ilerleyen günlerde takımının daha da iyi olacağına inanıyor. Sarı-kırmızlı ekip, 9.haftada oynanacak olan Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına tesislerinde yapacağı antrenman ile başlayacak.

BTC Türk Yeni Malatyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşması, 27 Ekim Pazar günü Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu 90 dakika saat 14:00’da başlayacak.