KAYSERİSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

KAYSERİSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Süper Lig’in 20.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor Galatasaray’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekipte bütün planlar galibiyet üzerine yapılıyor.

Süper Lig’de 20.hafta karşılaşmaları, 31 Ocak-1-2-3 Şubat’ta oynanacak. 20.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor-Galatasaray’a konuk olacak.

Sezonun ikinci yarısına Alanya mağlubiyeti ve Ankaragücü beraberliği ile başlayan HES Kablo Kayserispor, Galatasaray’ı mağlup etmenin planlarını yapıyor. Takımın oyunundan memnun olan Teknik Direktör Robert Prosinecki, oyuncuları ile bire bir görüşerek Galatasaray’ı anlatıyor. Tecrübeli hoca, Bernard Mensah, Hasan Hüseyin Acar ve Lung’dan yararlanamayacak. Sarı-kırmızılı ekipte Galatasaray karşılaşmasının hazırlıkları cumartesi günü yapılacak ter antrenmanı ile son bulacak. 20.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 11 puanla son sırada yer alıyor. Galatasaray ise 33 puanla 6.sırada yer alıyor.

Kayserispor transferde son anlaşma sağladığı isim Diego Angelo de Oliveira'ya resmi sözleşmesini imzalattı. İmza törenine Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ve Başkan Yardımcısı ve Yurtdışı İlişkiler Sorumlusu Sayın Ali Kaynar katıldı.

Galatasaray-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, 2 Şubat Pazar günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak. Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Zorbay Küçük, Mustafa Emre Eyisoy ve Tarık Ongun hakem üçlüsü görev yapacak.