KAYSERİSPOR’DA GÖZLER KASIMPAŞA MAÇINA ÇEVRİLDİ

KAYSERİSPOR’DA GÖZLER KASIMPAŞA MAÇINA ÇEVRİLDİ

Süper Lig’in 8.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor-Kasımpaşa’yı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmaya mutlak üç puan parolası ile hazırlanıyor.

Süper Lig’de 8.hafta heyecanı, 18-19-20-21 Ekim’de oynanacak. 8.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor-Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Hafta başında bu yana çalışmalarını sürdüren İstikbal Mobilya Kayserispor’da mali krizin etkileri ise geçti. Temsilcimiz, dün gerçekleştirdiği antrenmanı basın ve taraftara kapattı. Sarı-kırmızılı ekip, bugün gerçekleştireceği antrenmanı ise basına ve taraftara açık yapacak. Kayserispor Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı ter antrenmanı ile tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak. Kasımpaşa maçı öncesinde Kayserispor’da Artem Kravets, Şamil Çinaz ve Alpay Çelebi dışında eksik bulunmuyor. 8.hafta öncesinde İstikbal Mobilya Kayserispor, 3 puanla son sırada yer alıyor. Kasımpaşa ise 7 puanla 16.sırada yer alıyor.

İstikbal Mobilya Kayserispor-Kasımpaşa karşılaşması, 20 Ekim Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 14:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Atilla Karaoğlan, Mehmet Metin ve Kamil Çetin hakem üçlüsü görev yapacak.